sobota 13. prosince 2008

365 - den 114 - Korálkování


Tak už v tom taky jedu, Hani až nakoukneš, tak ti ještě jednou musím pěkně poděkovat :-)))). Nechtěla jsem dalšího koně, už jich před sebou tlačím dost a nemám na ně čas. Zas je pravda, že se neumím věnovat jednomu koni na pořád. Možná tím že si dokážu, že toho koně zvládám, musím jít krotit zase jiného koně a vždy se nadchnu pro něco dalšího.

Takže včera jsem navštívila korálkový obchod, nechala tam hrozně peněz a teď tvořím. Je pravda, že Ajka je z hvězdiček nadšená a moc ji baví se přehrabovat v pytlíčkách s korálky. I v obchodě byla moc hodná a bavilo ji to tam. Škoda, že je zatím malá na takovéhle korálkování, i když možná společně nějakou malou hvězdičku vytvoříme.

Dneska jsme se dozvěděli i smutnou zprávu, snad to vše dobře dopadne. Jirkův táta je v nemocnici po mozkové příhodě. Snad to vše dobře dopadne a děda si ještě bude moct užívat hodně dlouho vnoučátek.

1 komentář:

Hanka řekl(a)...

Gabi, jsem moc ráda, že jsem Tě ke korálkům přivedla - třeba jen na chvíli, ale i tak je to paráda!!!
Honzík má ten obchůdek také rád a v dětském "koutečku" tam nevydrží a chce se také přehrabovat - i včera si odnesl pytlíček se "svými" korálky a už si je uklidil do svých pokladů!!!
Takže příště zapojíme do tvoření i dětičky.....:-)

S dědou držím moc palce, ať je zase lépe!!!!