čtvrtek 25. září 2008

365 - den 35 - další upršený den, nikoli pozdně jarní


Tak dnes teda bylo fakt hnusně a zima. Už několik dní zvelebuju i když to vypadá že spíš devastuju, naši zahrádku, snažím se nějak uspořádat takovou zídku postavenou z betonových truhlíků. Ač to nevypadá, tak je to teda docela náročný. Včera jsem snad úspěšně do první části zídky zasadila jahůdky. Dnes jsem teda bohužel nepokračovala, fakt bylo nevlídno.

S dětma jsme byli celý den zavřený doma, jakš takš to šlo. Andrejka chudák měla zas pár svých plačtivých nálad, které zakončuje oblíbenou větou, že chce do Čech, že se mnou je nuda a že tady nemá kamarády. Taky to nemá úplně jednoduchý.

Nejhodnější dneska snad byli, když si Mates postavil bubny z hrnců a začal do nic mlátit vařečkou, Ajka to po něm s nadšením opakovala. No mně se to teda líbilo už méně. Matouš je vůbec koumák, bylo vidět jak nad tím přemýšlí, jak každý hrnec zní jinak a nejdříve do hrnců bouchal s citem. Mlácení hlava nehlava začalo až když se k němu přidala Andrejka, tu tohle vůbec nenapadne, je prostě naprogramovaná jinak. Matouš zas nemaluje, Ajka už v jeho věku sem tam něco namalovala. Každý se ubírá úplně jiným směrem.

Žádné komentáře: